RSS

Dorada in crusta de sare

15 iun.

Reteta este „furata” de la un chelner de la restaurantul Elisabeta :)…mi-a zis ca nu exista mod mai simplu de a prepara pestele si cred ca se apropie de adevar 🙂

Ingrediente:

-2 bucati dorada

-2 albusuri

-sare mare din belsug

IMAG1336

Mod de preparare:

Spalam pestele si il curatam.

Batem albusurile spuma si apoi punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt pestele pe care il ungem cu albusul bine batut si ii punem sare din abundenta.

IMAG1337

Nu va fie teama de cantitatea de sare caci pestele e suficient de inteligent cat sa isi ia cat are nevoie 🙂

Punem totul la cuptor si lasam pana cand crusta devine maronie- acesta este semnul ca pestele este gatit:

IMAG1341

Apoi e simplu …spargem crusta siiiii…asta e tot:)

Spor la treba si pofta buna!

Reclame
 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: