RSS

Budinca de mere

26 iul.

Cel mai rapid desert incercat vreodata cu un rezultat surprinzator pe care va invit sa il testati atunci cand aveti pofta de ceva dulce si rapid.

IMAG1420.jpg

Ingrediente:

-6-7 felii paine alba French Toast

-1/2 cana lapte

-3 oua

-1 lingurita vanilie

-1 lingurita scortisoara

-4 mere potrivite(eu am folosit Golden)

-3 linguri amidon

-1 cana zahar brun

Mod de preparare:

Ca sa fiu sincera de la bun inceput va spun ca nu am facut poze pe parcurs pentru ca nu am avut prea mare incredere in ce avea sa  iasa…dar nu e nimic complex.

Mai intai taiem painea in patratele – eu am facut 3 sectiuni verticale si vreo 2 pe orizontala, dar nu e vreo regula.

Batem ouale impreuna cu laptele, vanilia si scortisoara pana cand amestecul devine omogen si apoi adaugam painea care trebuie sa fie bine inmuiata dar nu cu prea mult lichid  (daca vi se pare prea lichida mai puneti o felie de paine- de aici si estimarea cu 6-7)

Separat curatam merele de coaja si le taiem cubulete peste care punem zaharul brun si amidonul alimentar.

Luam o forma rotunda pe care o ungem cu unt, punem amestecul de paine si il presam sa fie uniform , iar deasupra punem amestecul cu mere repartizat uniform si el si totul merge la cuptorul preincalzit la 175 de grade pana cand devine aurie deasupra.

Si asta a fost tot …spor la treaba si pofta buna!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iulie 26, 2016 în Prajituri, Uncategorized

 

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: