RSS

Supa de rosii coapte

10 aug.
Supa de rosii coapte

Pentru ca e vara si gradina abunda de rosii de toate felurile, marimile si culorile am zis ce-ar fi daca as incerca o supa de rosii cu ceva branza „inclusa” si astfel a iesit preparatul de mai jos:

20170808_201446

Ingrediente:

-1 kg rosii

-1-2 cepe

-2-3 catei de usturoi

-busuioc, oregano,cimbru (ce va place)

-1 ardei iute (optional)

-ulei de masline

-bagheta

-mozzarela

-sare,piper

20170808_192734

Mod de preparare:

Taiati rosiile si ceapa in sferturi, grauntii de usturoi intregi, verdeata, ardeiul taiat mare, condimentam cu sare mare si ceva piper, stropim cu ulei de masline si punem totul intr-o tava care merge la cuptor 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute.

20170808_193348

Dupa 30 de minute adaugati aproximativ 400ml apa si reintroduceti la cuptor pentru inca 20 de minute.

Scoateti apoi si treceti totul prin blender si cam asta a fost. 🙂

Pentru crutoanele cu mozzarela  …taiati felii de bagheta , stropiti cu ulei de masline, adaugati bucati de mozzarela si totul merge la cuptor pentru aproximativ 10 minute.

Este un preparat simplu , de efect si foarte gustos.

Spor la treaba si pofta buna!

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe august 10, 2017 în Supe&ciorbe, Uncategorized

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: