RSS

Varza de bruxelles cu bacon si castane

21 dec.

O combinatie inedita care mi-a starnit curiozitate asa ca am zis sa ii dau o sansa verzei de bruxelles in viata mea si bine am facut, caci in aceasta combinatie este cel putin interesanta.
FDF54943-DED9-4EA8-9C3B-0B4429FA97D3
Ingrediente:

-200g varza de bruxelles

-80-100g bacon

-200g castane

-20g unt

-sare, piper

Mod de preparare:

Puneti la fiert 2,5l de apa impreuna cu o lingura de sare. Cand apa a dat in fiert adaugati varza si lasati sa fiarba pentru 3-4 minute. Scoateti varza si o treceti pe sub jet de apa rece pentru a ii opri procesul de gatire. Taiati varza in jumatati si o lasati la scurs pe hartie prosop. Intre timp coaceri castanele la cuptorul preincalzit la 180 de grade. Crestati castanele usor inainte de a le pune in cuptor si stati pe aproape caci nu au nevoie de prea mult timp pentru a fi gata.
Intr-o tigaie puneti untul la topit si il lasati sa devina usor maroniu. Puneti apoi baconul taiat in bucati mici si il lasati pe foc pentru 3-5 minute cat sa devina usor crispy. Adaugati apoi varza si castanele ( curatite in prealabil de coaja) si lasati cat sa se rumeneasca frumos pentru alte 3-5 minute. Opriti focul si condimentati cu sare si piper. Va asigur ca gustul este unul nou si interesant de experimentat.

Spor la treaba si pofta buna!

You can read about this recipe at SixthSenceKitchen

 
Scrie un comentariu

Scris de pe decembrie 21, 2019 în Carne porc

 

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu